‘Sahadan kopmayacağız’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kazım Karabekir Mahallesi ve Vişne Caddesi’nde esnaf ve mahallelilerle bir buluştu.

‘Sahadan kopmayacağız’

Her Cuma günü farklı bir mahallede vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, Kazım Karabekir Mahallesi Kuba Camii’nde kılınan Cuma namazından ardından AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile Vişne Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Mahalle ziyaretinde vatandaşlarla da sohbet eden Yılmaz, mahallelilerin talep ve önerilerini bizzat dinledi ve yaklaşan bayramlarını kutladı.

“VATANDAŞ ENERJİMİZİ ARTIRIYOR”…

Sahadan kopmadan vatandaşlarla iç içe olarak, şehrin nabzını doğrudan ölçüp etkili bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini kaydeden Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın taleplerini ve beklentilerini en doğru şekilde sahada öğreniyoruz.

Sokakta elini sıktığımız hemşehrilerimiz, talebini veya varsa şikayetini doğrudan iletiyor. Bizler de uygun ve yerine getirilmesi mümkün olan her türlü talebi zaman kaybetmeden gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın mutluluğu ile gönül belediyeciliği örnekleri sergiliyoruz.

Bizler gönüller yapmaya, gönüller kazanmaya geldik. Esnafımızla, sanayicimizle, öğrencilerimizle, çocuklarımızla, yaşlılarımızla, kadınlarımızla, engellilerimizle ve tüm halkımızla gönül köprüleri inşa ediyoruz. Hemşehrilerimizin bizlere olan yakınlığı, gösterdikleri teveccüh, çalışma arzumuzus ve enerjimizi daha da arttırıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X