Şahin işletmecilerle buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Özel Spor Salonları işletmecileriyle FSM Fit Spor Salonu’nda biraraya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Şahin işletmecilerle buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Bursa’da çalışmalarını başarıyla yürüten ve sağlıklı insan yetiştirmede büyük rol alan özel spor salonlarını işletmecileriyle FSM Fit Spor Salonu’nda biraraya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu. Bugüne kadar 127 özel spor salonuna il Müdürlüğü tarafından çalışma izin belgesinin verildiğini ifade eden Şahin, Bursa’da hizmet veren tüm özel spor salonların şube müdürlüğümüz tarafından denetimlerinin artırılacağını ve şartlara uygun olan tesislere çalışma izin belgesinin verilmeye devam edeceğini ifade etti.

BELGE VERİLDİ

Özel spor salonların sağlıklı insan yetiştirilme konusunda büyük katkı sağladığını da dile getiren Şahin, “Bizim için önemli olan sağlıklı ortam ve aletlerle uzman eğitimciler eşliğinde spor yaptırmanız. Uygun şartları taşımayan tesisler konusunda da rehberlik ve denetim görevini sürdüreceğiz” dedi. FSM Fit Spor Salonu’nun evsahipliğinde gerçekleşen toplantıda özel spor salonları işletmecileri de söz alarak daha iyi şartlarda sağlıklı insan yetiştirilmesinde yapılması gereken çalışmaları ve önerilerini dile getirdiler. Fikir alışverişinin de gerçekleştiği toplantının sonunda İl Müdürü Şahin, yeni hizmete açılan özel spor salonlarına çalışma izin belgelerini teslim etti. 

Şahin, toplantıya ev sahipliği yapan FSM Fit Özsa Spor Kulübünü gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X