Sahnede bayrak indirttiği iddia edilmişti! Avcı’dan ilk açıklama geldi

Şarkıcı Koray Avcı’nın bayramın ilk gününde Süleymaniye kentinde düzenlediği konserde ” IKBY bayrağının indirilmemesi durumunda konser vermeyeceğini” söylemesi üzerine bayrağın indirildiği iddia edildi.

Sahnede bayrak indirttiği iddia edilmişti! Avcı’dan ilk açıklama geldi

Bayramın ilk günü Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ndeki (IKBY) Süleymaniye kentinde konser veren Koray Avcı’nın “IKBY bayrağının indirilmemesi durumunda konser vermeyeceğini” söylediği iddia edildi. Konunun sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Avcı’dan açıklama geldi.

YENİ UYANDIM

Instagram hesabından konuyu yalanlayan Koray Avcı şunları söyledi: Yeni uyandım! Haberleri okudum. Süleymaniye’de verdiğimiz konserlerin diğer konserlerden hiçbir farkı yoktu. Gittik, konserlerimizi planlandığı gibi yaptık, eğlendik, eğlendirdik ve döndük. Sosyal medyada çıkan haberler asılsızdır. Bu vesile ile Süleymaniye Romani Amfi Tiyatrosu’nu ve Grand Millenium Otel’inin salonunu dolduran müzikseverlere teşekkür ederim. Sevgilerimle. Koray Avcı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X