Sahte Simge’yle başı dertte

Güzel popçu Simge, kendi adını kullanarak sosyal medyada sahte hesaplar açan ve sosyetenin ünlü erkeklerine mesaj atan kişinin peşine düştü.

Sahte Simge’yle başı dertte

ADINI KULLANIP TANIŞMAK İSTEDİ

Son dönemde yaptığı şarkılarla başarı basamaklarını emin adımlarla tırmanan popçu Simge’nin başı bir çok ünlü gibi adına açılan sahte sosyal medya hesaplarıyla dertte. Ancak adını kullanarak sosyetenin ünlü erkekleri başta olmak üzere aralarında oyuncu ve müzisyenlerin de olduğu kişilere mesaj atıp tanışmak istediğini söyleyen kişi yüzünden zor anlar yaşayan Simge, hukuki yollara başvurdu. 

SOSYAL MEDYADA HERKESE İNANMAYIN

Yapılan çalışma sonucu Simge’nin adını kullanan kişinin özel bir havayolu şirketinde çalıştığı tespit edildi. Sahte hesap üzerinden yapılan yazışmaları delil olarak mahkemeye sunan Simge, o kişiyi dava etti. Herhangi bir facebook hesabı bulunmadığını hatırlatan ünlü şarkıcı kendi adına sosyal medyadan mesaj atıp iletişime geçen kişilere inanılmamasını istedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X