Sakat ve cezalılar bizi etkiledi

‘Kembo yoktu, Aziz cezalıydı, Badu’da maç öncesi problem yaşadı’ diyen Barış, ‘Bu arkadaşlarla daha iyi kontraya çıkıyorduk. Pas da yapamadık’ şeklinde konuştu.

Sakat ve cezalılar bizi etkiledi

Trabzonspor karşısında Bursaspor’un en etkili ismi olan Barış Yardımcı, sakat ve cezalıların kendilerini oldukça etkilediğini söyledi.

Yaptırdığı bindirmelerle arkadaşlarını birçok pozisyona sokan tecrübeli futbolcu, ‘İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Rakip bizim maça kadar 4’te 4 yaparak gelmişti. Tedbirlerimizi almıştık ancak golü bulamadık. Üzgünüz, mağlup olduk. Rakibe fazla pozisyon vermedik ancak orta saha ve forvet arasındaki çıkış paslarını iyi yapamadık’ dedi.

BİREYSEL YETENEĞE KAYBETTİK

Maça iyi bir taktikle çıktıklarını fakat Yusuf Yazıcı’nın bireysel becerisiyle attığı gole engel olamadıklarını ifade eden Barış, ‘Gol yemezsek ilerleyen dakikalarda gol atarız diye düşündük. Yusuf Yazıcı, 10 tane vursa öyle gol olmaz. Fakat güzel gol attı. Sakat ve cezalı oyuncularımızın çok olması bizi etkiledi. Kembo yoktu, Aziz cezalıydı, Badu’da maç öncesi problem yaşadı. Bu arkadaşlarla daha iyi kontraya çıkıyorduk. Pas da yapamadık. Ortada bir maç geçti. Bireysel yetenekle mağlup olduk’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X