Sakho hamlesi

Bursaspor yönetimi, performansından memnun olduğu tecrübeli futbolcu için erken harekete geçmeyi planlıyor

Sakho hamlesi

Yeşil beyazlılar, taliplerinin çıkabileceği düşüncesiyle 29 yaşındaki forvetin 1 yıl daha kiralanması yönünde Rennes kulübüyle temasa geçecek. Devre arasında işin bitirilmesi planlanıyor. 

Bursaspor yönetiminin transfer harekatı devam ediyor. İç transferde kaleciler Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer’in hem sözleşmelerini iyileştirmek hem de uzatmak isteyen yeşil beyazlılar, Diafra Sakho için de harekete geçti.

Sezon başında Rennes’ten 1 yıllığına kiralanan tecrübeli forvetin performansından oldukça mennun olan Ali Ay yönetimi, oyuncunun 1 yıl daha kiralanması yönünde temaslara başladı ve bu doğrultuda Fransız kulübüyle temasa geçildi. 

3 GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Mukavelesinde herhangi bir opsiyon miktarı bulunmayan Sakho için elini çabuk tutmayan isteyen yeşil beyazlılar, devre arasında bu işi tamamlamak istiyor. Bursaspor formasıyla şuanda 2 golü bulunan ve VAR sistem nedeniyle 3 golü de iptan edilen Sakho’nun da Bursaspor’da mutlu olduğu için bu öneriye sıcak baktığı belirtildi. 

HEM SAHA İÇİ HEM SAHA DIŞI

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın en önemli kozlarından biri olan 29 yaşındaki oyuncu Rennes’te aradığı şansı bulamıştı. Saha içinde olduğu kadar saha dışındaki tavırlarıyla da takım arkadaşlarının takdirini kazanan Diafra Sakho, sezon başında bir ara Galatasaray’ın da gündemine gelmişti. Talipleri çıkabileceği düşüncesiyle erken hareket etmek isteyen Bursaspor yönetiminin transferi olumlu sonuçlandırması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X