Salman: ‘Yaşlılar bizim servetimizdir’

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, “AK Parti mensupları olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil, servetimiz olarak bakıyoruz” dedi.

Salman: ‘Yaşlılar bizim servetimizdir’

DERYA DEMİR

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Salman, AK Parti döneminde yaşlılar için önemli adımların atıldığını söyledi. 

 

Yaşlı vatandaşlara yapılan hizmetlere değinen Salman, “Yaşlılara hizmet bilinciyle evde bakım hizmetli ile yüzleri güldürüyoruz. İlk kez sağlık hizmet uygulamasını başlattık. Yaşlı Yaşam Evleri Projesi’ni hayata geçirdik. 65 yaş üştü aylığını yedi buçuk katına çıkardık.

Maaş kuyruklarında çekilen çileye son verdik. Yaşlılarımıza ücretsiz ulaşım hizmeti sağlıyoruz. Üniversitelerde yaşlı bakım programları başlattık. Toplumun her kesimi için olduğu gibi büyüklerimiz için de çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımızın hakkını ödeyebilmek için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X