Salona gel salona

Bursaspor Yüksekoba, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde play-off yolunda en kritik sınavlarından birine çıkacak. Lider Karayolları’nı ağırlayacak yeşil beyazlılar 14.00’teki sınavda taraftar desteğiyle zafere ulaşmak istiyor.

Salona gel salona

Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda play-off mücadelesi veren Bursaspor Yüksekoba, bugün evinde kritik bir sınava çıkacak. Lige fırtına gibi başlayan ve 8’de 8 yapan, ardından yaşadığı sıkıntıları atlatan ve yeniden 8 maçlık galibiyet serisi yakalayan Filenin Timsahları, bugün evinde lider Karayolları’nı ağırlayacak. Play-off yolunda oldukça kritik bir sınava çıkacak yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyete ulaşmak ve hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor.

KRİTİK MAÇ CENGİZ GÖLLÜ’DE

Ligin ilkyarısında deplasmanda 3-0 mağlup olduğu rakibini Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırlayacak yeşil beyazlılar, hem rövanşı almak hem de play-off yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor. Yaşadığı maddi sıkıntılara rağmen mücadeleyi bırakmayan, Bursasporlu voleybolcular, bugün saat 14.00’te başlayacak mücadelede bu sezon fazla göremediği taraftar desteğine her zamankinden fazla ihtiyacı olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X