Şampiyonlardan Bozbey’e ziyaret

Türkiye’de ve Avrupa’da önemli başarılar elde eden Bursa Tekme Boksu Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ile bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, amatör spor kulüplerinin desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Şampiyonlardan Bozbey’e ziyaret

Bursa Tekme Boksu Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti. Antrenör Sadettin Gökbulut ve sporcuların katıldığı ziyarette, Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Atakan Çorbacı da yer aldı. 2017 yılında Oğuzhan Edik’in Avrupa şampiyonu olduğunu ve Mümin Şen’in de ağır sıklette Türkiye şampiyonu olarak ilk defa Bursa’ya altın madalya kazandırdığını söyleyen Antrenör Sadettin Gökbulut, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

OLUMLU ETKİLEDİ

Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği çatısı altında sporcuların daha verimli antrenman gerçekleştirdiğini ve bunun da sonuca olumlu etkileri olduğunun altını çizen Gökbulut, “Nilüfer’e sözümüz vardı ve bu sözümüzü yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Bursa Tekme Boksu Gençlik ve Spor Kulübü olarak hem ferdi hem takım halinde başarılar elde ettik” dedi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de amatör sporların, gençlerin gelişmesinde önemli rolü olduğuna dikkat çekerek, Bursa Tekme Boksu Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını kutladı.

Başkan Bozbey, sporculara hediyeler vererek başarılarından dolayı kutladı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X