‘Şans benim genlerimde var’

Ali Akman, ‘Fırsat buldum mu affetmem. Yani bu şanslar ve goller benim kaderimde var diye düşünüyorum’ dedi.

‘Şans benim genlerimde var’

Balıkesirspor Baltok karşısında perdeyi açan gole imza atan Ali Akman, hazırlık maçlarında aldıkları her dakikanın kendileri için büyük şans olduğunu söyledi. Güzel bir maç oynadıklarını anlatan 16 yaşındaki genç oyuncu, şunları söyledi: ‘Bu şansları da değerlendirmek benim için çok önemli.

Hem benim için hem de takımım için güzel bir maç geçtiğini düşünüyorum. Tabii daha iyi olmalıyız. Golcülüğüm için şans olarak düşünüyorum. Yani o pozisyonların bana gelmesi bir şans. Ben de bu fırsatlar gelince üzerime düşeni yaparak golü atıyorum. Yani bu şanslar ve goller benim kaderimde var diye düşünüyorum.’

Çok yetenek var

‘Vakıfköy gerçekten Bursaspor için çok önemli bir yer. Biz de zaten oradan geliyoruz. Orada gençler iyi olmak için çalışıyor ve iyi olanlar da A takıma çıkıyor. Orada hala çok yetenekli arkadaşlarımız var. İnşallah onlar için de iyi şeyler olur. Hocamdan Süper Lig’de de şans bekliyorum.

Benim hedefim tabii bu sene forma giymek ama olmazsa seneye kesinlikle Süper Lig’de forma şansı bulmak istiyorum. Ama dediğim gibi bu sene oynayıp gol atmak ve takımıma yardım etmek en büyük hedefim. Umarım önümüzdeki Galatasaray maçını kazanıp bir çıkışa geçeriz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X