Şansınız açık olsun

Ligde zor günler geçiren Yeşil Bursa’da dün yepyeni bir dönem başladı. 3.Lig’de tutunabilmek için kritik maçlara çıkacak olan yeşil beyazlılarda yeni teknik kadro sahaya indi. Ahmet Suphi Evke, ‘Hiç bir şeyden korkmayız. Bizde Bursasporluluk yüreği var’ d

Şansınız açık olsun

TFF 3.Lig’de zor geçiren Yeşil Bursa’da Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke dün iş başı yaptı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde, Başkan Cem Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve oyuncularla biraraya gelen genç teknik adam, kalan haftalarda iyi işler yapmak istediklerinin mesajını verdi. Ahmet Hoca, ‘Küçük bir espriyle iş başı verelim. Biraz keyifli başlasın. ‘Nerde kalmıştık?’ şeklinde bunu yorumlayabilirim. Tekrar buraya geldim. Tabi benim yönettiğim süreçte keyifli günler geçirdik. 6. sırada görevi bıraktığım takım şu anda zor durumda. Bu zor durumdaki takım kim, kimin takımı? Bursaspor’un takımı. Yani bizim takımımız’ dedi.

HİÇBİR ŞEYDEN KORKMAYIZ

Bursaspor sevdasıyla görevi kabul ettiğini belirten Ahmet Suphi Evke, devam etti: ‘Bizim burada sorumluluktan kaçmamız gibi bir lüksümüz yok zaten. Her zaman Bursaspor’un emrindeki askerleriz. Ben zaten futbolculuğumda da asker oyuncuydum, antrenörlüğümde de askerlik yapıyorum. O yüzden de Bursaspor bize bir şey söylediğinde emir telakki ederiz. Hiç kimseyi yarı yolda bırakmayız. Hiç bir şeyden korkmayız. Bizde Bursasporluluk yüreği var. Oyuncuyken vardı, antrenörken var, menajerken de vardı. Ne yaparsak yapalım bu yüreğimizde var.’

GURURLANACAĞIZ

“Ne kadar başarılı oluruz, ne yapabiliriz? Görüyorsunuz pırıl pırıl çocuklar. Bizim ekibimiz de iyi ekiplerden bir tanesi. Türkiye geneline bakacak olursak donanım olarak iyiyiz. Yeşil Bursa takımımızı düştüğü bu durumdan iyi seviyelere taşımak istiyoruz. Biraz futbolun keyif oyunu olduğunu sanat gibi bir şey olduğunu gösterebilirsek ne mutlu bize. Hakikaten ligde tutabilirsek çok büyük keyif alacağız, gururlanacağız. İyi hissedeceğiz kendimizi. Ben inanıyorum. Yönetimimiz oyuncularımız da inanıyoruz. Zor bir göreve başladık fakat başarmak istiyoruz.”

Görevler değişti

Hüseyin Hürsoy takım menajerliğine getirilirken, Devrim Çetin, başkan danışmanı oldu.

Yeşil Bursa’da Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke’nin yardımcıları da belli oldu. Türker Kırpar ve Ozan Çoşkun’un yardımcı antrenör olarak görev yapacağı yeşil beyazlılarda Metin Akdemir kaleci antrenörlüğüne devam edecek. Bu arada Hüseyin Hürsoy da takım menajerliğine getirilirken, daha önce bu görevde bulunan Devrim Çetin ise başkan danışmanı oldu.

Doğum günü kutlandı

Dünkü çalışma öncesi Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke’nin doğum günü de kutlandı. Yönetim ve oyuncular genç teknik adamı tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X