‘Şansızlığı Akhisar’a karşı kıracağız’

Umut Meraş ‘Bir türlü top kaleye girmiyor. Çok üzgünüz. AKhisar mücadelesiyle birlikte yeni bir sayga açacağız’ dedi. 

‘Şansızlığı Akhisar’a karşı kıracağız’

Bursaspor’un tecrübeli isimlerinden Umut Meraş, kalan 5 haftada iyi sonuçlar alacaklarını söyledi. Kasımpaşa karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak sonuca gidemediklerini ifade eden Umut ‘Her hafta 15-20 pozisyona giriyoruz ama bir türlü atamıyoruz. Anlamış değilim. Bir şanssızlık var üzerimizde. Adamlar bir kere geldi, gol oldu. Başka pozisyonları yok. Ama inşallah Akhisarspor maçında şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Bir türlü top kaleye girmiyor. Çok üzgünüz. Yine bir puan aldık. Üç puan almak istiyoruz.” şeklinde görüş belirtti.

SEVİNEMEDİK

Beraberliği sevinemediklerinin altını çizen Umut Meraş, “İyi de oynadık iyi de mücadele ettik. Biz sadece şanssızlığımızı kıramıyoruz. Akhisarspor maçını kazanmak istiyoruz. Maçtan sonra gerçekten çok üzüldük. Çünkü tek hedefimiz üç puan almaktı. Bir puana kimse sevinmedi. En kısa zamanda bulunduğumuz durumdan çıkmak istiyoruz. Büyük bir camiayız. Şampiyon bir camiayız. Biz bunun bilincindeyiz.’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X