Savunma geçit vermedi

Kayserispor, 5 kez Bursaspor kalesini şut çekerken hiçbir isabet sağlayamadı.

Savunma geçit vermedi

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle ayrılarak bu sezonun en farklı yenilgisini alan Bursaspor, Kayserispor’a ise savunmada geçit vermedi. Yeşil beyazlı ekip, bu sezon ilk kez bir maçı kalesinde isabetli şut görmeden tamamladı. Karşılaşma boyunca birçok önemli gol fırsatlarından da yararlanamayan yeşil beyazlılar, savunmasında ise önceki haftalara nispeten sağlam bir görüntü çizdi.

9 maçta 17 gol yedik

Kayserispor, 5 kez Bursaspor kalesini şut çekerken hiçbir isabet sağlayamadı. Böylelikle yeşil beyazlı ekip, bu sezon ilk kez bir maçı kalesinde isabetli şut görmeden tamamladı. Kayserispor maçı öncesinde ise yeşil beyazlılar, galibiyet hasreti çektiği 9 maçta kalesinde 17 gol görmüştü. Bursaspor, bu sezon ise 24 maç sonunda kalesinde toplamda 126 isabetli şut gördü. Maç başına 5.25’lik ortalama gözlemlenirken, söz konusu şutların 33’ü golle sonuçlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X