Seçim sonuçları açıklandı! İşte ünlü isimlerin ilk paylaşımları…

Seçim sonuçları 24 Haziran akşamı gerçekleştirilen sayımın ardından birçok vatandaşın gündemindeki konu oldu.

Seçim sonuçları açıklandı! İşte ünlü isimlerin ilk paylaşımları…

Seçim sonuçları 24 Haziran akşamı gerçekleştirilen sayımın ardından birçok vatandaşın gündemindeki konu oldu.

Yüzde 88 civarı bir katılım ile 50 milyona yakın vatandaşın sandık başına gittiği seçimde, YSK’nın gün sonunda yaptığı açıklamaya göre 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak ilan edildi.

Kesinleşen sonuçların ardından ünlü isimler 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.

İşte ünlülerin paylaşımları…

ALİŞAN

opg.jpg

Türkiye kararını verdi… Hayırlı uğurlu olsun Sayın Başkanım… Bu millete yapacağınız daha çok hizmet var Allah’ın izniyle..

POLAT YAĞCI

tayayay.png

Bir dönüm noktasını daha geride bıraktık… Hem milletimize hem devletimize hayırlı olsun. Bu süreçte oyunu kullanarak demokrasiye sahip çıkan herkese kendi adıma teşekkür ederim. Yine bu süreçte, özü sözü bir, düşüncesi ne olursa olsun rengini belli etmekten çekinmeyen herkesi tebrik ederim… Sonuçlar açıklanmadan bir kenarda çaktırmadan gizlenmeye çalışan, sessiz kalmayı tercih eden, ‘duruma göre’ pozisyon alan, kapalı kapılar ardında konuşurken cengaver kesilip, sosyal medyada ya da toplum içinde dut yemiş bülbüle dönen ve ‘SONUÇ KESİNLEŞTİKTEN SONRA’ destek ve bağlılık mesajları atan, fotoğraf paylaşan ‘arkadaşlar’, bu sonuç en çok da sizlere hayırlı olsun…

ŞAHAN GÖKBAKAR

atat.png
Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi tebrik ederim. Getirdiği heyecan ve dinamizmden ötürü Muharrem İnce beyefendiyi de tebrik ederim. Bu güzel ülkenin hak ettiği seviyelere gelmesini cani gönülden temenni ederim… Türkiye’mize hayırlı olsun.

TANYELİ

asenas.png

Yeni Türkiye… Çoğunluğun seçtiğine sisteme saygıda kusur edilmez, tebrik edilir. Avusturalya’dan nefes almadan takip ettim ve azimle, disiplinle hiç yılmadan bu mücadeleyi verenler kazandı. Türkiye’mize Hayırlı uğurlu olsun.

ECE ERKEN

ecer.png

Ülkemiz için hayırlı olsun.

SEDA SAYAN

yu-007.jpg

Ben demiştim! Yola devam… Nerede kalmıştık?

GÜLBEN ERGEN

y-032.jpg

Ülkemiz için en hayırlısı olsun. Neşe ve huzurla yansısın hepimize… Çocuklarımız, şarkılarımız, umudumuz gülümsesin…
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X