Seda Akgül öyle bir fotoğraf paylaştı ki!

Verdiği kilolarla adından söz ettiren ünlü sunucu Seda Akgül’ün sunduğu programlar reytinglere yenik düşerek tek tek ekranlardan kaldırıldı. Bunun ardından işsiz kalan Seda Akgül, zamanını gezerek ve tatil yaparak geçiriyor. Seda Akgül, sosyal medya hesab

Seda Akgül öyle bir fotoğraf paylaştı ki!

Uzun süre verdiği kilolarla adından söz ettiren ünlü sunucu Seda Akgül, oldukça iddialı bir fotoğrafını Instagram’da takipçileri ile paylaştı.

 

Akgül fotoğrafın altına:

 

“İşin, eşin, paranın… Hiçbir şeyin kölesi olmayın! Sadece sahip olduklarınızın efendisi olun! Başta inançlarınızın! Kimse kimsenin efendisi değildir… Yaradandan başka… İçiniz rahat etsin diye söylüyorum; hepimiz ölünce sadece kemik olacağız… Bırakın dış görünüşü… İnsanlara değer verip tanımaya çalışın. Önyargı değil, algıyla yaklaşın. Her zaman bir şansımız var.. Ölüm garantisiyle yaşadığımızı unutmadan sevin! Hayat kısa… Kuşlar uçuyor… Hep uçsunlar… 90 yaşında filtre ve Photoshop’suz resmim… İnşallah Allah buruşmuş ama tebessüm eden resimlerimi de paylaşmayı nasip eder…” notunu düştü.

 

Ünlü sunucunun fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Seda Akgül, yaklaşık 3 binden fazla beğeni alan fotoğrafını yoruma kapattı. 

 

sedaakgul_1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X