Seferler aksamadan yeni istasyon

Kenti doğudan batıya kat eden Bursaray, özellikle İzmir ve Mudanya yolu çevresinde yoğunlaşan nüfusun merkeze ulaşmasında büyük bir işlev üstleniyor.

Seferler aksamadan yeni istasyon

İhsan Aydın, Olay Gazetesi’ndeki köşesinde bugün yayınlanan yazısında raylı sisteme yeni eklenecek istasyonun tam olarak nereye, ne zaman ve hangi koşullarda yapılacağını anlatıyor.

İstasyon Öztimurlar’ın

Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı şartlı bağışla ihale ettiği Bursaray’ın yeni istasyon inşaatının yapımına başlandı. SUR Yapı Marka AVM’nin 4 milyon liralık bağışıyla ihale edilen işi Bursa’nın köklü inşaat firmalarından Öztimurlar kazandı.

Nilüfer ve Acemler istasyonları arsında çift yanlı platform özelliğiyle inşaa edilecek yeni istasyon bir yılda tamamlanacak.

Bursaray’ın seferlerini aksatmadan yapılacak istasyon aynı zamanda Bursa’nın en yeni ticaret, eğlence ve konaklama bölgesine raylı sistemle ulaşımı da kolaylaştıracak.

İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X