Şehit babasına sarılıp emekli maaşını çarptılar

Kırıkkale`de şehit binbaşı babası 74 yaşındaki Mehmet Dikmen`in, önce selam verip daha sonra hatırını sorma bahanesiyle sarılan tanımadığı bir kişi tarafından 800 lirası çalındı.

Şehit babasına sarılıp emekli maaşını çarptılar
Şehit babası Mehmet Dikmen, bir gün önce bankadan emekli maaşını çektikten sonra alışveriş yapmak için Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ne gitti. Dikmen burada tanımadığı bir kişinin uzaktan ‘nasılsın amca’ diyerek kendisine el salladığını, kendisinin de ‘Ben de iyiyim’ diyerek karşılık verdiğini söyledi. Caddeden ayrılıp, alışverişe devam ettiğini belirten Dikmen, Osman Tiryaki Caddesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinin önüne geldiğini belirterek, gömlek cebindeki 800 lirasının nasıl çarpıldığını şöyle anlattı:
 
‘Alışveriş merkezinin önünde 45 yaşlarında aynı kişi yanıma geldi. Beni kenara çekti ve ‘Oğlun nasıl?, hiç gelmiyor’ diyerek bana sarıldı. Bu esnada gömleğimin cebinde emekli maaşımdan kalan 800 lira vardı. Bana sarıldığında parayı cebimden almış. Aldığını hiç fark etmedim. Eve gitmek için minibüse bindim. O arada içime bir şüphe düştü. Paraya baktığımda yerinde olmadığını fark ettim. Polise müracaat ettim.’.
 
BİNBAŞI OĞLU, 2 YIL ÖNCE AMANOS’TA ŞEHİT OLMUŞ
 
Mehmet Dikmen, polisin hırsızı bulup adalette teslim edeceğine inandığını belirtti. Polis, şikayet üzerine araştırma başlattı. Parası çalınan emekli Mehmet Dikmen’in Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde Amanos Dağları eteğinde 17 Mayıs 2012’de çıkan çatışmada şehit düşen 41 yaşındaki binbaşı Erhan Dikmen’in babası olduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X