Şehit Doğan vizeyi kaptı

Kocaeli’nde gerçekleştirilen Okullararası Kros Türkiye Şampiyonası gruplarında erkeklerde birinci, kızlarda üçüncü olan Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu finale katılmaya hak kazandı.

Şehit Doğan vizeyi kaptı

Okullarası Kros İl Birinciliği’nde başarıyı bir performans sergileyen ve Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu, Türkiye Şampiyonası gruplarında da erkeklerde birinci, kızlarda üçüncü olarak finale katılmaya hak kazandı. Kocaeli’nde gerçekleştirilen grup yarışlarında başarılı sonuçlar alan Bursa ekibi, elde ettiği sonuçlarla gurur verdi.

MERSİN’E GİDECEKLER

Grup yarışlarında erkeklerde zirveyi kaptırmayan, kızlarda ise takım halinde üçüncülük kürsüsüne çıkan Bursa ekibinde Ayça Beren Demiralay da ferdi olarak ikinci sırada yer aldı ve takımının başarısında pay sahibi oldu. Kocaeli’nde rakip tanımayan Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu, 3 Mart’ta Mersin’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil edecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X