Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

Gerçekleştirilen iftarda konuşan Özkan, “Sizler bizlere aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetisiniz. Hepimiz sizlerin çocuklarıyız. Yıl içerisinde çeşitli vesileler ile sık sık bir araya geliyoruz. Bu gece bir kez daha Ramazan ayının o sıcak ve samimi ruhuyla bir araya gelmiş olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Karacabey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftarlar devam ediyor.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Ali Özkan, şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi. Atatürk Kültür Parkı içerisinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, polis ve asker aileleri ile gaziler katılım gösterdi. Geceye Karacabey Kaymakamı Gökhan Yolcu, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mutlu Tokmak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş ile İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya da aileleri ile katıldı. Şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile iftar sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Özkan, şunları söyledi:

BİZLERE EMANETSİNİZ…

“Sizler bizlere aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetisiniz. Hepimiz sizlerin çocuklarıyız. Yıl içerisinde çeşitli vesileler ile sık sık bir araya geliyoruz. Bu gece bir kez daha Ramazan ayının o sıcak ve samimi ruhuyla bir araya gelmiş olmaktan çok mutluyuz. Bir kez daha aziz şehitlerimize rahmet, kıymetli gazilerimize ve ailelerine sağlıklı ömürler diliyorum.’
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X