Şehitler unutulmadı

İnegöl Kurşunlu Mahallesi’nde eğitim öğretime devam eden Kurşunlu Cumhuriyet Ortaokulu şehit öğretmen ve askerleri unutmadı.

Şehitler unutulmadı

İnegöl Kurşunlu Mahallesi’nde eğitim öğretime devam eden Kurşunlu Cumhuriyet Ortaokulu’nda 24 Kasım öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programda, şehit öğretmenler ve askerlerin isimlerinin verildiği okulun çok amaçlı salonu, bahçesine yapılan çeşme ve bahçeye dikilen fidanlar için açılış gerçekleştirildi.

İlk program, açılışı yapılan Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kaymakamlık, İnegöl Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen programda şehitler anıldı. Belediye Başkanı Alper Taban, “Birçok toplumların başlarından badireler geçmiştir, ama bunlardan kendilerine ders çıkarmışlardır. Ülkemizde huzur ve barış içinde yaşıyoruz. İnegöl barış kenti, huzur şehri. Devletimiz şehit yakınlarına sahip çıkıyor. Milletimiz de sahip çıkıyor. Biz yardımlaşmayı seven bir toplumuz. Belediye olarak birçok etkinliğe de fayda sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Ali Akça da öğrencilere seslendiği konuşmasında, “Öğrenciler, öğrenciliklerini en iyi şekilde yapacaklar. Derslerinize çok çalışacaksınız. Çok iyi öğrenciler olarak yarının Türkiyesini bu günden daha iyiye taşıyacaksınız. Bizler de, öğretmenler de, belediye başkanları da işlerini en iyi şekilde yapacaklar. İşlerimizi en güzel şekilde yaparsak güçlü oluruz. Ülkemiz için bütün dünya sıraya girse, güçlüysek bize hiçbir şey yapamazlar. Tüm öğretmenlerimizin bu gününü kutluyorum” diye konuştu.

Salondaki törenin ardından programa okulun bahçesinde devam edildi. Okulun bahçesine yapılan Vatan Şehitleri Çeşmesi hizmete açıldı. Çeşme açılışının ardından 200 şehit adına fidan dikimi yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X