Şehitlerin ismi yaşatılacak

Orhaneli İlçe Jandarma Komutanlığı, ‘Şehitlerimizin gölgesinde yaşam’ adlı proje çerçevesinde fidan dikimi gerçekleştirdi. 

Şehitlerin ismi yaşatılacak

OSMAN SAK

Orhaneli Jandarma Komutanlığı bahçesindeki etkinliğe Orhaneli Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Orhaneli Belediye Başkan Vekili Kadir Mehmet Başay, Orhaneli Cumhuriyet Savcısı Seda Sağlam, Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer ve şehit aileleri de katıldı. İlçe Jandarma Komutanı Kadir Temel, 7 şehit için bir mavi ladin fidanı dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu da, “Biz zor bir coğrafyada yaşıyoruz ve bu coğrafyada çok ciddi bedeller ödüyoruz. Burada kanımızla, canımızla binlerce yıldır var olmaya devam ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de, gelecekte de gencecik fidanlarımızı bu topraklarda var olmak için yitirebiliriz. Bu millet gencinden yaşlısına kadar, yeri geldiğinde bu bedeli ödemeye hazırdır. Bizim kültürümüzde özellikle vatan ve çevre duyarlılığı en üst düzeydedir. Dikeceğimiz fidanlarla, yitirdiğimiz canlarımızı, şehitlerimizi adını bu şekilde yaşatacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X