Seleznov formayı istiyor

Bu sezon lig ve kupada 4 gol, 2 asist üreten 34 yaşındaki oyuncunun son maçındaki performansı alkış aldı.

Seleznov formayı istiyor

Hazır olmadığı gerekçesiyle Teknik Direktör Yalçın Koşukavak tarafından bir türlü yeteri kadar süre alamayan golcü futbolcu, Büyükşehir Belediye Erzurum maçındaki performansıyla mesajı verdi.

Bursaspor’a geldiği günden bu yan en çok konuşulan isimlerin başında gelen Yevgen seleznov, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sergilediği futbolla geçer not aldı. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak tarafından geride kalan 13 haftada fazla forma şansı bulamayan Ukraynalı golcü, deplasmanda oynanan karşılaşmada başarılı futbolunu golle süslerken, mücadeleci oyunuyla da formayı istediği gösterdi.

KUPADA BOŞU YOK

Bu sezon ligde 8 maçta 164 dakika sahada kalabilen, kupada ise 3 karşılaşmada görev yapan tecrübeli futbolcu, “artık hazırım” mesajını da verdi. Ligde henüz ilk 11’de maça başlayamayan ancak, kupada oynanan 3 mücadelede de sahaya ilk 11’de çıkan Yevgen Seleznov, tecrübesini de konuşturuyor. Ligde oynadığı 8 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Ukraynalı golcü, kupadaki maçları ise boş geçmedi. 

LİGDE 1 GOL 1 ASİST

Kupada görev yaptığı 3 karşılaşmada da rakip fileleri havalandıran 34 yaşındaki futbolcu, Muğlaspor’a karşı 1 gol ve 1 asist üretirken, Bayburt İl Özel İdare ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında da gol atmayı başardı. Yevgen Seleznov, ligde ise Adana Demirspor’la oynanan karşılaşmada rakip fileleri havalandırırken, Osmanlıspor karşılaşmasında 1 asist yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X