Şemsiyenizi almayı unutmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış ve karla karışık sağanak yağış bekleniyor.

Şemsiyenizi almayı unutmayın!

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara’nın doğusu ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. 

Rüzgarın genellikle güney ve doğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile Hakkari çevrelerinde doğu ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X