Sen Anlat Karadeniz’de Öykü Gürman’ın canlandırdığı Asiye’ye tepki yağıyor!

Atv ekranında Çarşamba akşamları 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmakta olan Sen Anlat Karadeniz dizisine yönelik tepkiler sosyal medyada devam ediyor. Dizide beğeniyle izlenen karakterlerden birisi de Asiye idi…

Sen Anlat Karadeniz’de Öykü Gürman’ın canlandırdığı Asiye’ye tepki yağıyor!

Öykü Gürman’ın başarılı performansıyla daha da çok sevilen Asiye karakterine birçok izleyici “Asiye Reis” lakabını da takmıştı.

Ancak ilk 2 sezondaki Asiye imajı 3. sezonda yok… İzleyiciler artık çok sevdikleri bu karaktere de tepkileri göstermekte.

Sen Anlat Karadeniz’in resmi twitter hesabında Asiye ile ilgili esprili bir paylaşım yapıldı. Ancak izleyiciler bu paylaşıma tepkiyle karşılık verdi.
 


 

Diziye yönelik izleyicilerin tepkisi dalga dalga artıyor ve her karaktere yönelik bu tepkilerin gelmekte olduğu da görülüyor.

Dizinin hayranları artık eski Asiye’nin  kalmadığını yazmakta. Özellikle yeni bölümle ilgili Mustafa – Asiye sahnesine de ciddi tepkiler gelmişti. Mustafa’nın Asiye’ye üç kez ‘boşol boşol boşol’ diye seslenmesinin ardından Eren’i de alıp giden Asiye’nin düşürüldüğü duruma tepkiler devam ediyor.

İşte sosyal medyaya yansıyan tepkiler:
 


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X