Sen işini bilirsin Timsahım

Bursaspor, İzmir deplasmanında 3 puanı kapıp Milli araya moralli girmek istiyor.

Sen işini bilirsin Timsahım

Erzurumspor galibiyetiyle yeniden zirveye ortak olan yeşil beyazlılar, son 2 maçından beraberlikle ayrılan Altay’a konuk olacak. Menemen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

TFF 1. Lig’de oynadığı 6 maçta 4 galibiyet alarak lider Akhisarspor’un ardından ikinci sırada yer alan Bursaspor, bugün deplasmanda Altay’a konuk olacak. Adana Demirspor yenilgisini Erzurumspor karşısında aldığı galibiyetle unutan ve moral bulan yeşil beyazlılar, sezona istediği gibi başlayamayan İzmir ekibi karşısında galibiyete ulaşıp, başarılı grafiğini sürdürmek istiyor. Menemen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Mehmet Ali Akkor yapacak.

ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

İzmir’den galibiyetle dönmeyi planlayan Bursaspor, milli araya da moralli girmek istiyor. Yeşil beyazlılar, bu sezon oynadığı 6 maçta 4 galibiyet alırken, 2 maçta ise rakiplerinin üstünlüğünü önleyemedi ancak 6 hafta sonunda 2. sıraya yerleşti. Sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Altay ise oynadığı 6 maçta sadece 2 kez galibiyet sevinci yaşadı. Siyah beyazlılar, 3 maçtan beraberlikle ayrılırken, tek yenilgisini ligin ilk haftasında evinde Ümraniyespor karşısında aldı.

STAT: Menemen
HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Orkun Aktaş, Mehmet Ali Akkor
EKSİKLER: 
EKSİKLER: Burak Kapacak, Onur Atasayar
BİLET FİYATLARI: Misafir tribün 10 TL

19.00/beINMAX1

ALTAY
24 Emre Koyuncu
4 Deniz Vural
66 Gençer Cansev
42 Abdülkerim Bardakcı
48 Erhan Kartal
88 Özgür Özkaya
8 Helder Tavares
7 Leandro Kappel
16 Anton Putsila
10 Andreas Tatos
19 Marco Paixao

BURSASPOR
25 Çağlar Şahin Akbaba
14 Iasmin Latovlevici
88 Anıl Karaer
66 Mamadou Diarra
12 Abdullahi Shehu
15 Aykut Akgün
10 Özer Hurmacı
36 Burak Altıparmak
23 Igor Da Silva
20 Musa Araz
9 Kubilay Kanatsızkuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X