Şen ola Timsah! 84-78

üst üste 5. galibiyetini alan yeşil beyazlılar, Süper Lig yürüyüşünü sürdürdü. Bursaspor Durmazlar, deplasmanda İstanbulspor Beylikdüzü engelini de kayıpsız geçti ve normal sezonu 2. sırada bitirmeyi garantiledi.

Şen ola Timsah! 84-78

Türkiye Basketbol Ligi’nde muhteşem bir sezon geçiren Bursaspor Durmazlar, play-off mücadelesi veren İstanbulspor Beylikdüzü’nü deplasmanda 84-78 mağlup ederek normal sezonun bitimine 1 hafta kala ikinciliği garantiledi. Beylikdüzü Spor Saloru’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 17-15 önde tamamlayan yeşil beyazlılar, ikinci periyotta hücumda aksadı. Rakip sayılara da engel olamayan Potanın Timsahları, mücadelenin ikinci yarısına 40-33 geride girdi.

PLAY-OFF’TA AVANTAJLI

İkinci yarıya oldukça etkili başlayan Bursaspor Durmazlar, üst üste bulduğu basketlerle üstünlüğü yakalarken, son periyoda 62-56 önde girmeyi bildi. Dördüncü çeyrekte zaman zaman geriye de düşse oyundan kopmayan yeşil beyazlılar, karşılaşmadan 84-78 galip ayrıldı ve bitime bir hafta kala normal sezonu 2. sırada bitirmeyi garantiledi. Bu sonuçla play-off’ta saha avantajını da yakalayan Potanın Timsahları, evinde oynayacağı tüm maçları kazanırsa adını Basketbol Süper Ligi’ne yazdıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X