‘Sen yorulma’ deyip Gülben’in Ak Partili isimlerle pozlarını paylaştı

Yeşim Salkım, seçimlerin ardından Ekrem İmamoğlu ile ilgili paylaşım yapan Gülben Ergen’in Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan’la çektirdiği fotoğrafları albüm yaparak sosyal medya hesabından paylaştı.

‘Sen yorulma’ deyip Gülben’in Ak Partili isimlerle pozlarını paylaştı

Şarkıcı Yeşim Salkım ile yıldızının bir türlü barışmadığı Gülben Ergen arasındaki tartışma yeni alevleniyor. Salkım, resmi olmayan sonuçlara göre İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu hakkında paylaşım yapan Gülben Ergen’in AK Partili isimlerle çekilen fotoğraflarını yayınladı.

İMAMOĞLU’NU TEBRİK ETMİŞTİ

AK Partiye yakınlığıyla tanınan Gülben Ergen, seçim sonrası Ekrem İmamoğlu ve ailesinin fotoğrafını “Tebrikler eşine ve çocuklarına hep aşkla bakan ve her fırsatta ailesine minnetle teşekkür eden Ekrem İmamoğlu İstanbul ve ülkemiz için hayırlı olsun” notuyla paylaştı.

GÜLBEN’İN SİYASİ LİDERLERLE OLAN POZLARINI PAYLAŞTI

Yeşim Salkım ise yıllardır arasının iyi olmadı Gülben Ergen’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül ile olan fotoğraflarını birleştirerek “Al sen yorulma bak sana albüm yaptım ellerimle” notuyla Twitter hesabından yayınladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X