Serbest kalma bedeli yok

Yeşil beyazlı yönetimin, Muhammed Şengezer’le yaptığı anlaşmanın detayları ortaya çıkmaya başladı.

Serbest kalma bedeli yok

Bursaspor, Muhammed Şengezer’le hafta arasında anlaşmaya vardı. 2023 yılına el sıkışılan genç file bekçisi resmi sözleşmeyi imzaladı. Muhammed için önümüzdeki hafta içinde tören düzenleneceği belirtildi. 21 yaşındaki eldivenle menajerlik ücretleri dahil 1 milyon 800 bin TL’ye anlaşmaya varılırken, bu ücretin her yıl 200 bin TL artacağı belirtildi. Ayrıca yapılan sözleşmede serbest kalma bedeli de bulunmuyor. Bursaspor yönetiminin bu yönde gelen talebi reddettiği ifade edildi. 

ERTUĞRUL 6 MİLYON EURO

Bilindiği gibi yeşil beyazlı kulüpte Ertuğrul Ersoy ve Stephane Badji gibi isimlerin sözleşmelerinde serbest kalma bedelleri bulunuyor. Badji’nin Arap ülkelerinden bir takıma gitmesi durumunda 4 milyon Euro, yurt içinden bir ekiple anlaşması durumunda 2 milyon 500 bin Euro serbest kalma bedeli var.  Ertuğrul Ersoy’u renklerine katmak isteyen bir takım ise Bursaspor’a 6 milyon Euro ödemek zorunda. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X