Serdar Gürler pahalı geldi

Yıldız oyuncu Bursaspor’dan 2 milyon Euro talep etti. Ali Ay yönetimi, deneyimli oyuncunun istediği ücret karşısında şok yaşarken, transfer defteri açılmadan kapandı.

Serdar Gürler pahalı geldi

Yeni sezon kadrosunu şekillendirmeye çalışan Bursaspor, arayışlarına devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda kanada oyuncu bakan yeşil beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’e veda eden Osmanlıspor’un yıldız isimlerinden Serdar Gürler için nabız yokladı. Birçok takımın transfer listesinde olan tecrübeli futbolcuyla temasa geçen yeşil beyazlı yönetim istenilecek rakamları sordu. 

BONSERVİSİ DE PAHALI

Başkent temsilcisi Serdar için herhangi bir rakam telafuz etmezken, Serdar Gürler’in Bursaspor’dan yıllık 2 milyon Euro istediği belirtildi. Bursaspor yönetimi, deneyimli oyuncunun istediği bu ücret karşısında şok yaşarken, transfer defteri açılmadan kapanmış oldu. Galatasaray’ın listesinde olduğu iddia edilen Serdar Gürler için Osmanlıspor’un da 7-8 milyon Euro civarında bir bonservis ücreti isteyebileceği iddia ediliyor. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X