Serdar Ortaç noktayı koydu! Boşanıyor mu?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın ABD’de kaza geçiren eşi Chloe Loughnan’ın yanına gitmediği için boşanacakları söylendi.

Serdar Ortaç noktayı koydu! Boşanıyor mu?

Serdar Ortaç’ın ABD’de kaza geçiren eşi Chloe Loughnan’ın yanına gitmemesi akıllara ‘boşanacaklar’ iddialarını getirdi. Her fırsatta eşini ne kadar çok sevdiğini ve boşanmayacaklarını söyleyen Ortaç, sosyal medya hesabından eşiyle aşk dolu fotoğrafını paylaştı.

EŞİYLE AŞK DOLU POZUNU PAYLAŞTI

Daha önce eşi Chloe Loughnan boşanma iddiaları ortaya atılan Serdar Ortaç, Instagram hesabından romantik bir paylaşım yaptı. Serdar Ortaç eşiyle çekilen fotoğrafını kalp emojileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı paylaşımını ise yorumlara kapattı.
 

serdar-ortac-chole-loughnan-dan-bosanacaklari-11552531_8623_m
 

“BEN KARIMIN SAĞLIĞI DÜZELSİN DİYE YAPIYORUM”

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde de yaptığı açıklamayla, eşinin ABD’de darp edildiği iddialarına sert yanıt vermişti. Darp iddiaları üzerine Serdar Ortaç, sosyal medya sayfasından bir açıklama yaparak “Yalan söylüyorsunuz ben karımın sağlığı düzelsin diye uğraşıyorum siz bugün televizyona çıkmışsınız karısı dayak yedi kaza yapmadı diyerek konuşuyorsunuz. Ben sizin karınıza karısı dayak yedi desem…” ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X