Serinlemek için girdiği gölde boğuldu

Bursa’nın İznik ilçesinde yüzmek için girdiği gölde kaybolan Özcan Demirtaş’ın (28), 4 saat süren çalışmalar sonucunda cesedine ulaşıldı.

Serinlemek için girdiği gölde boğuldu

Bugün öğlen saatlerinde İznik ilçesindeki Müşküle sahilinden İznik Gölü’ne giren Özcan Demirtaş, boğulma tehlikesi geçirdi.

Sahilde duran arkadaşı Oğuz Çelik, suda çırpınan Demirtaş’ı kurtarmak için göle girdi.

Ancak, arkadaşını sudan çıkaramayan Çelik, kendisi de boğulma tehlikesi yaşadı. Çelik güçlükle kıyıya çıkarken, Demirtaş ise gözden kayboldu. İhban üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Çelik hastaneye kaldırıldı.

Gölde kaybolan Demirtaş için de arama-kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Yalova’dan deniz polisi, AFAD ve jandarma ekipleri geldi.

4 SAAT SONRA CESEDİ BULUNDU

Bölgedeki balıkçıların da destek verdiği ve 4 saat süren aramaların ardından Özcan Demirtaş’ın cansız bedenine ulaşıldı. Evli ve 1 çocuk babası Demirtaş’ın cesedi sudan çıkarılırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X