Sertaslan projelerini tanıttı

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, ‘Uğurlu Projeler’ adını verdiği tanıtım toplantısında projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Sertaslan projelerini tanıttı

HATİCE DAL

Toplantıya, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.
Sahil ve deniz ulaşımına yapılacak yatırımlar ile Gemlik’e değer katacaklarını kaydeden Sertaslan, “Gemlik denizi, kuzey rüzgârına kapalı tek yerdir. Artık Bursalılar, Gemlik’e gelecek. Sahil ve denize yönelik yapacağımız yatırımlar ve deniz ulaşımı ile Bursa’ya ve Gemlik’e değer katacağız. 40 yıl önce Gemlik’te deniz ulaşımı vardı. Bugünse, aynı uygulama yapılamıyor.

Gemlik’ten Güzelyalı’ya kadar, diğer bölümde de Narlı’ya kadar deniz ulaşımını sağlayacağız” diye konuştu. Üç büyük limanı bulunan ilçenin, ihracat verilerinde de Türkiye ikincisi olduğunu hatırlatan Sertaslan, “Gemlik’in liman kenti, sanayi kenti, zeytinin başkenti gibi sıfatlarına turizmle birlikte Üniversite Kentini de eklemek en büyük hedeflerimizden bir tanesi’ dedi.

CHP’li Sertaslan, Fen Lisesi, Serbest Bölge’ye Endüstri Meslek Lisesi, Gemlik Şehir Merkezi Hastane arasına Tramvay yapımı, çok katlı otomatik otoparklar, balık pişirme merkezleri, sahil dinlenme terasları, spora yönelik teşvik edici destek ve yatırımlarla alternatif yol projelerini de açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X