Sevgilisine şiddet uygulayan oyuncuya hapis şoku!

Eski sevgilisi sunucu Eda Pera Küçük’le birlikte olduğu dönemde şiddet uyguladığı ve gizlice görüntülerini çektiği gerekçesiyle suçlanan oyuncu Tolga Pancaroğlu’nun 5 yıla kadar hapsi istendi.

Sevgilisine şiddet uygulayan oyuncuya hapis şoku!

TRT ekranlarına gelen ‘Baba Candır dizisiyle tanınan, sevgilisi Eda Pera Küçük’ü darp ettiği iddia edilen oyuncu Tolga Pancaroğlu hakkında tehdit, hakaret ve kasten yaralama suçlarından toplam 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

radar.jpg

İDDİANAME DÜZENLENDİ

Tolga Pancaroğlu’ndan şiddet gördüğünü iddia eden sunucu Eda Pera Küçük’ün şikayetinin ardından soruşturma başlatıldı. Küçük, uzlaşmayı kabul etmeyince şüpheliler Tolga Pancaroğlu ile arkadaşları Deniz Evin ve Adem İlker Durguner hakkında iddianame düzenlendi.

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Pancaroğlu’nun, tehdit, hakaret ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası ile Adem İlker Durguner ve Deniz Evin’in ise tehdit suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

sunucu-sevgilisine-siddet-uygulayan-oyuncu-tolga-10484306_2643_m.jpg
 

“GİZLİCE VİDEOLARIMI ÇEKTİ”

Küçük, yaşadıklarını, “Tolga, ilişkimizin birinci yılından sonra beni dövmeye başladı. Ayrıldım ama sonra tekrar barıştık, şiddet uygulamaya devam etti. Gizlice çektiği videolarımla tehdit ettiği için ondan ayrılamıyordum” sözleriyle anlatmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X