Seyirtepe konakları 1. etap tüketiciyle buluşuyor

Lik Yapı, mazisi 88 yılı aşan bir oluşumun özeti.

Seyirtepe konakları 1. etap tüketiciyle buluşuyor

Babadan oğula geçen çalışkanlık ahlakı ve ticaret yeteneği sayesinde evladiyelik işlere imza atan kuruluş, Bursa’daki yatırımlarında kalite ve komşu memnuniyetini ön plana taşıyor. Bursa’da Mudanya bölgesinde sürdürülen en işlevsel konut projelerinden biri olan Seyirtepe Konakları’nın 1. Etap evleri müstakbel sahipleri ile buluşmak için gün sayıyor.

0,88 oranlı kredi imkanı ve 120 aya varan vadeleri ile Seyirtepe Konakları, Lik Yapı finansman olanaklarıyla tüketicinin beğenisine sunuluyor. Oldukça makul fiyatlara satılan Seyitepe Konakları toplam 402 daireden oluşuyor. 1. Etap yüzde 70 tamamlanmış durumda ve 8. ayda site sakinleri Seyirtepe’ye taşınmaya başlayacak. Projenin sahibi, sadece Mudanya’da 1500 konuta imzasını atan iş insanı Mehmet Kurt.

lik2.jpg

Seyirtepe Konakları 1. Etap projesi çok donanımlı ve Bursa’da belki de bulunmayan niteliklere sahip. 35 bin metrekarelik alana yayılan sitenin 19 dönümünde inşaat alanı var. 16 dönümünde park ve sosyal donatı alanları bulunuyor. Sadece bu özelliğiyle bile rakipsiz görünen Seyirtepe Konakları 1. Etap evleri Lik Yapı’nın referans işlerinden biri olacak gibi görünüyor. 6,5 döneümlük peyzaj alanları ise site sakinlerine gerçek doğal yaşamı sunuyor.

088.jpg

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, bugüne dek Mudanya’da  gerçekleştirdikleri 1500’ün üzerindeki konutta yapılan hataların tamamını iyi analiz ettiklerini söylüyor. Mükemmele yakın bir proje hazırlamak için gece gündüz çalışan Lik Yapı ekibi deniz manzaralı ve dünyanın en temiz havasına sahip coğrafyasında bulunan Seyirtepe Konaklarının 1. Etap evlerinde.

lik4.jpg

Her daireye 2 kapalı otopark alanı

Seyirtepe Koankalrı 1. Etap evlerinin özellikleri saymakla bitecek gibi değil. Tavan yükseklikleri 2,85 metrekare olan dairelerin balkonları 23 metrekare olarak tasarlanmış ve balkonlarda bile yerden ısıtma sistemi bulunuyor. Cam kapama izinleri belediyeden alınan bu sitede balkonu cam kaplatınca ekstra bir oda sahibi daha olabiliyorsunuz. Ayrıca sosyal donatılar, insan ihtiyaçlarının fazlasına sahip. 2,5 dönümlük yürüme yolu alanının yanı sıra karma havuz, kadınlara ayrı erkeklere ayrı yüzme havuzu ve çocuklar için ayrılan kreş ve oyun evleri de sitenin çekici özelliklerinden sadece birkaçı. Seyirtepe Konakları’nda çocukları çok eğlenceli günler ve yıllar bekliyor.

lik3.jpg

Yönetim 2 sene boyunca LİK YAPI’da

Satış sonrasında tüketicilerin konforunu düşünen Lik Yapı yönetimi 2 yıl boyunca site yönetimini kimseye bırakmıyor ve belirgin biçimde mahalle kültürünü oturtana kadar komşular ile birlikte kalıyor. Lady Klüp sayesinde özel bakım salonları, masaj odaları, kuaförler, fitness salonları ile sitenin bayan sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor. Ayrıca bütün siteye hitap eden market ve fırın-pastane ise sadece Seyirtepe Konakları’na hizmet verecek.

lik1.jpg

Depreme dayanıklı bir alanda inşa edildi

Seyirtepe mevkii kayalık yapısı nedeniyle depreme dayanıklı bir alan olarak biliniyor. Marka bir inşaat şirketinin doğru statik analizleri, kaliteli mühendislik hizmetleri ve birinci sınıf malzeme ile inşa ettiği Seyirtepe Konakları’nda herkesin güvenliği ve konforu azami seviyede düşünülmüş durumda. Bütün bunların ötesinde Kaliforniya körfezinden Mudanya’ya kadar esen rüzgarlar bu bölgenin adeta bir açık hava sağlık merkezine dönüştürüyor. Kısacası Türkiye’nin güvenilir taahhüt şirketi Lik Yapı tarafından Seyirtepe Konakları adıyla inşa edilen sitenin 1. etabı farklı bir dünya öneriyor.

enalt.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X