Seyitoğlu: Çok çalışmalıyız

Yenişehir İlhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2017-2018 eğitim-öğretim yılında uygulamaya konulan İlhan Oğuz MTAL Kariyer Günleri Kaymakam Suat Seyitoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Seyitoğlu: Çok çalışmalıyız

Okul Müdürü Mehmet Şahin, ‘Kariyer günleri projesinde amacımız, öğrencilerimizin doğru meslek ve üniversite tercihi ile hem geleceklerini şekillendirmek hem de soru sorma ve kendilerini ifade etme yetilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Kaymakam Suat Seyitoğlu burada yaptığı konuşmada, mülki idare amirliği ve yöneticiliği ile ilgili bilgi verdi. Seyitoğlu, ‘Çok yönlü insan olmalıyız, mutlaka kendimize uygun bir hobi edinmeliyiz.

Hedeflerimizi ve vizyonumuzu 2050-2060 Türkiye’sine uygun, milletimizi ve vatanımızı çağdaş medeniyet seviyesine yükseltecek şekilde koymalıyız. Mutlaka bir yabancı dil bilmeliyiz. İnsanımıza sahip çıkmalı ve çok çalışmalıyız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X