Şeyma’dan özel pozlar! Dekoltesini böyle kapattı

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan kısa bir süre sonra İtalyan DJ Guid Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle birbirinden özel pozlarını paylaştı. Ancak Şeyma’nın bazı fotoğraflarındaki çarpıcı detay dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı.

Şeyma’dan özel pozlar! Dekoltesini böyle kapattı

Şeyma Subaşı, yaza ve Ibiza’ya bir veda niteliği taşıyan paylaşımda bulundu. Yaz mevsiminin neredeyse tamamını sevgilisi Guido ile birlikte Ibiza’da geçiren Şeyma Subaşı, bir dönem ayrılık aşamasına geldiği sevgilisi ile arasını düzelttikten sonra dikkat çekici paylaşımlarına yeniden başladı.

BİRBİRİNDEN ÖZLE POZLAR

Şeyma Subaşı, sevgilisiyle çekilmiş özel karelerini ilk kez yayınladı. Subaşı’nın bazı pozları ise oldukça dikkat çekiciydi. Bir fotoğrafında açılan göğsünü ateş emojisiyle kapatan Subaşı, aynı pozda bir erkeğin ellerinin kalçasında olması gözlerden kaçmadı. Art arda özel anlarını takipçileriyle paylaşan Subaşı’nın, diğer bir pozunda ise sevgilisiyle yatakta olması dikkat çekti.

İşte Subaşı’nın en özel anları;

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X