Sigara vermeyince arkadaşını bıçaklamıştı! Yeni gelişme

Bursa’da bir kişi, parkta beraber oturduğu arkadaşını sigara vermediği için bıçaklayarak ağır yaraladı. Yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Sigara vermeyince arkadaşını bıçaklamıştı! Yeni gelişme

Olay, dün akşam Yunuseli Mahallesi 12. Yasemin Sokağı üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, parkta oturan Mustafa Z., arkadaşı Adem S.’den (29) sigara istedi. Adem S.’nin sigara vermemesi üzerine sinirlenen Mustafa Z. ile Adem S. arasında tartışma çıktı.

Münakaşanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Z. cebinden çıkardığı bıçağı arkadaşının önce koluna, sonra göğsüne sapladı.

Yaralanan Adem S. kanlar içerisinde yere yığılırken, Mustafa Z. ise firar etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Adem S.’yi ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Tedavi altına alınan C.K.’nin yoğun bakımda olduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan Mustafa Z, Güneştepe Mahallesi’ndeki ikametinde Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli Mustafa Z, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X