Siirt’te ölü sayısı 4’e yükseldi!

Siirt’te, dün akşam saatlerinde göstericilerin molotof kokteyli ile saldırdığı benzinlik, üzerlerine açılan ateş sonucu yaralanan 2 kişiden biri olan Kamil Taş, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Siirt’te ölü sayısı 4’e yükseldi!
 Kobani gerginliğiyle başlayan olaylarda Siirt’te ölenlerin sayısı 4’e yükseldi.
 
Dün akşam saat 17.30’da bir grup gösterici, Tillo Yolu üzerinde bulunan Kaymaz Petrol’e molotof kokteyli atarak, buradaki Türk Bayrağı’nı indirmeye çalıştı. Bunu farkeden ve adı öğrenilemeyen akaryakıt istasyonu sahibi, göstericilere tabanca ile ateş açtı. Bu sırada araçlarına yakıt almak için istasyona gelen silahlı köy korucuları da havaya ateş açarak, göstericileri benzinlik istasyonundan püskürttü.
 
Açılan ateş sonucu yaralanan 2 göstericiden biri olan Kamil Taş, tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesi’nde bugün yaşamını yitirdi. Daha önce Kurtalan İlçesi’nde 2, Siirt kent merkezinde 1 olmak üzere 3 kişi ölmüştü. Kamil Taş’ın da hayatını kaybetmesiyle birlikte Siirt’e ölenlerin sayısı 4’e yükseldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X