Silahlı saldırıya uğrayan ünlü tatlıcı kurtarılamadı! 7 kişiye umut oldu

Önceki gün öz dayısı tarafından vurularak ağır yaralanan Bağdat Hurma Tatlısı firmasının sahibi Fatih Karaman (38) kurtarılamadı. Organları 7 kişiye umut oldu. Pişman olduğunu söyleyen dayı Yılmaz S. ise tutuklandı.

Silahlı saldırıya uğrayan ünlü tatlıcı kurtarılamadı! 7 kişiye umut oldu

Bağdat Hurma Tatlısı firmasının sahibi olan yeğeni Fatih Karaman’ı (38), Odunluk Mahallesi Çamlıca Kavşağı’nda otomobilinin içinde tabancayla başından vuran Yılmaz S. (53), Emniyet’teki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildi.

Kanlı olayın ardından kayıplara karışan ancak gece Cinayet Bürosu ekiplerince Uludağ’daki bir çadırda saklanırken yakalanan Yılmaz S.’nin suçta kullandığı tabancanın da ruhsatsız olduğu belirlendi.

Tetiği çektiğine pişman

Ticari anlaşmazlık yüzünden yeğenini yaralayan dayı Yılmaz S., Adliye’ye götürülürken Emniyet Müdürlüğü önünde gazetecilerin, ‘Neden vurdunuz’ sorusuna, ‘Bütün olayın sebebi Avukat E.S. ile yeğenimdir. Bizi hileli iflasa yönlendirip, zorla bütün malvarlığımızın üstüne çöktüler. Pişmanım. Bir insan yeğenini öldürmek ister mi hiç?’ dedi.

Yılmaz S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Başka bedenlerde yaşayacak

Olayın ardından, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde dün akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşen Fatih Karaman’ın ailesi organ bağışında bulundu.

Doktorlar tarafından yapılan görüşme sonrası Fatih Karaman’ın ailesi organlarının bağışlanmasına rıza gösterdi.

Yapılan tetkiklerin ardından ünlü tatlıcının kalp, karaciğer, iki böreği, iki korneası ve akciğerinin organ sırası bekleyip doku uyumu bulunan hastalara nakledilmek üzere operasyonla alınacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X