Simay Kulakçeken yine kürsüde

Büyükşehir Belediyesporlu raket, Büyükler Ferdi Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda tek kadınlarda üçüncü oldu.

Simay Kulakçeken yine kürsüde

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan Spor Toto Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonası, İBB Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde yapılan final maçlarıyla tamamlandı. Tek erkeklerde İbrahim Gündüz, tek kadınlarda Sibel Altınkaya, çift kadınlarda, Özge Yılmaz/Betül Nur Kahraman ikilisi, çift erkeklerde ise İbrahim Gündüz/Talha Yiğenler çifti 2018 Masa Tenisi Büyükler Türkiye şampiyonu oldu. Sibel Altınkaya’nın birinci olduğu tek kadınlarda Gülpembe Özkaya ikinci sırada yer alırken, Büyükşehir Belediyesporlu Simay Kulakçeken de üçüncülük kürsüsünde kendisine yer buldu.

ÖDÜLÜ HAK ETTİLER

Tek erkeklerde ise İbrahim Gündüz’ün ardından Talha Yiğenler ikinci, Ali Afşin Gül de üçüncü olmayı başardı. Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporculardan birinciler 4 bin TL, ikinciler 2 bin TL, üçüncüler ise bin TL para ödülü verildi. Büyük çekişmenin yaşandığı çift maçlarında ise kadınlarda, Özge Yılmaz/Betül Nur Kahraman ikilisi birinciliği kazanırken, Aybala Koçal/Ece Haraç çifti ikinci, Sibel Altınkaya/Gülpembe Özkaya ikilisi üçüncü oldu. Çift erkeklerde ise İbrahim Gündüz/Talha Yiğenler çifti ilk sırayı alırken, Özgün Öztürk/Batuhan Ulucak ikilisi ikinci, Ali Afşin Gül/Z.Kürşat Çağlayan çifti üçüncülüğü elde ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X