Şimdi toparlanma zamanı 

Yarın çok geç olabilir. Bursaspor’u tekrar ayağa kaldırmak için camianın kenetlenmesi gelmesi şart.

Şimdi toparlanma zamanı 

Yönetimin kongre kararı alması sonrası camia biraz olsun rahatladı. Şimdi tek hedef var ligde tutunabilmek. Eleştirileri, tepkileri bir kenara bırakarak camianın sadece oyuncular üzerine yoğunlaşması ve takımın sezonu sağ salim bitirmesi için ne gerekiyorsa yapılması gerekiyor. 

Spor Toto Süper Lig’de son 12 haftaya girilirken, küme düşme hattında yarış kızışıyor. Son olarak Çaykur Rizespor’a mağlup olan ve kötü gidişatın önüne geçemeyen Bursaspor, kritik bir sürece girdi. Ali Ay yönetimi, 2-0’lık yenilgi sonrası olağanüstü genel kurul kararı alırken camia biraz olsun rahatlamış gözüküyor. Artık tek hedef var ligde tutunabilmek. Yeşil beyazlıların son 2 yılda olduğu gibi bunu başarabilmesi için herkesin biraraya gelmesi ve beraberlik mesajları vermesi şart gözüküyor. 

ZORLU MAÇLAR VAR

Eleştirileri, tepkiler bir kenara bırakarak camianın sadece oyuncular üzerine yoğunlaşması ve takımın sezonu sağ sağlim bitirmesi için ne gerekiyorsa yapılması gerekiyor.  Bursaspor’un kalan 12 haftada birbirinden zorlu maçları var. İlk olarak cumartesi günü lider Medipol Başakşehir’e konuk olacak olan Samet Aybaba’nın öğrencileri ardından sırasıyla Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü (D), Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor (D), Trabzonspor, Kasımpaşa (D), Teleset Mobilya Akhisarspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor (D), Antalyaspor (D), Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor (D) ile karşılaşacak.

GEÇMİŞİ BIRAKIN

Bu sezon özellikle deplasmanda başarısız bir grafik sergileyen ancak iç saha da başarılı olamayan Bursaspor, tam 8 haftadır galibiyet yüzü göremiyor. En son Büyükşehir Belediye Stadı’nda yine alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Erzurumspor’u mağlup edebilen Timsah’ta oyuncuların da artık geçmişi bir kenara bırakarak kalan 12 haftaya odaklanması gerekiyor. Son 2 hafta hariç daha önceki haftalar hiçbir rakibine karşı ezilmeyen yeşil beyazlıların aynı görüntüyü sergileyip, skoru da elde etmesi şuan herkesin temennisi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X