Şimdiki hedefim Bursaspor Lisesi

Başkan Ali Ay, İrfaniye’de yaptırdığı caminin açılışında okul müjdesi verdi.

Şimdiki hedefim Bursaspor Lisesi

Oldukça mutlu ve gururlu bir gün geçiren Bursapor Başkanı Ay, ‘Bundan sonraki hedefim bir tane de okul yaptırmak. Bu okul Bursaspor Lisesi olabilir’ dedi. 

Nilüfer Belediyesi’nin İrfaniye Köyü’nde tahsis ettiği 1200 metrekarelik alanda yapımı 1 yıl süren caminin açılış töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, emeği geçenlere teşekkür etti. Ay, ‘1 sene içerisinde bitirdik camiyi. Allah herkese nasip etsin. Çok duyguluyum, ne konuşacağımı bilmiyorum. Önemli olan Allah’ın kabul etmesi. Bundan sonraki hedefim bir tane de okul yapmak. Bu okul Bursaspor Lisesi olabilir. Onu da Valimiz ile görüştük. İnşallah Allah nasip eder. Şu an biraz içerideyiz. Hesabımızı yaptıktan sonra adım atacağız’ dedi.

Takıma güveniyorum

Yarın oynanacak Kardemir karabükspor maçını kazanmak istediklerini ve takıma güvendiğini ifade eden Başkan Ay, ‘Hocayla görüştük Agu haricinde takım tam. Pazar günü -yarın- inşallah güzel bir netice bekliyoruz Önümüzde iyi bir seri var. Artık galibiyet serisi yakalamımız lazım. Devre arasına iyi bir puanda girip daha rahat olmak istiyoruz. Ben inanıyorum bu kadar çok çalışmaya ligin ikinci yarısında çok daha verimli bir takım izleyeceğiz. Hocaya ve oyunculara güveniyorum’ diye konuştu.  

Stat için bekliyoruz

Stadyum isim hakkı için de önemli gelişmeler olduğunu kaydeden Ali Ay, ‘Şuan nakit akışını sağlamak için önceliğimiz stat isim hakkını satmak. 3-4 firma ile görüşüyoruz. 3’ü yabancı 1’i içeriden. Karşılığında ne bitecek onu bilmiyorum. Fiyat veriyoruz. Bitmeden birşey söyleyemiyorum. İsim hakkının satılmasına çok ihtiyacımız var. Bir de emlak işimiz var. Bursaspor ancak bu şekilde kurtulabilir. Biz kulübe geldiğimizde euro 3,15’ti, şuan 5 TL. Bütün kulüplere yansıdı. Anlaşmaların çoğu euro bazında’ şeklinde konuştu.   

Transferi konuşmadık

Başkan Ali Ay, takımda bu sezon formda isimlerin olduğunu ve teklif gelmesi halinde satılıp satılmayacağı konusuyla ilgili ise şunları söyledi: ‘Evet takımda formda oyuncular var. Teklif gelirse ne yaparız oturup konuşmadık. Onun kararını vermedik. Aralık ayının 15’nden sonra hocayla oturup konuşacağız. Ben hiç bir futbolcumu satmak istemem. Gönül böyle istiyor. Neticede Bursaspor başarılı olursa hepimiz başarılı oluruz. Bunu takımın durumu gösterecek. Transferi hocayla detaylı şekilde masaya yatırmamız lazım.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X