Sır ölümü çözmek için evini satışa çıkardı, yardım eli şarkıcıdan geldi

Bir yıl önce evinin önünde vurulan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası, kızının ölümünün aydınlatılmasıyla ilgili maddi sıkıntılar yaşadığı için evine satmaya karar verdi.

Sır ölümü çözmek için evini satışa çıkardı, yardım eli şarkıcıdan geldi

Giresun’un Eynesil ilçesinde yaklaşık bir yıl önce evinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, kızının ölümünün aydınlatılması için verdiği mücadeleye devam ediyor. Baba Vatan, son olarak maddi zorluk yaşadığı için yaşadığı evi satışa çıkardı. Bu haberi duyan AHBAP Genel Başkanı Sanatçı Haluk Levent ise babaya yardımcı olmaya karar verdi.

Rabia Naz

HALUK LEVENT HAREKETE GEÇTİ

AHBAP Başkanı Sanatçı Haluk Levent ise, Vatan’ın paylaşımını görünce harekete geçti. Levent, Vatan’ın paylaşımına “Sana o evi sattırmayacağız! Biraz bekle abicim!” cevabını verdi. Oyuncu Berna Laçin de, Şaban Vatan’ın evini satma kararı için “Bu kabul edilemez” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X