Sıra geldi final grubuna!

Ortaokullu kramponların Atıcılar’daki nefes kesen mücadelesi sonrasında 6 takım adını finallere yazdırmayı başardı.

Sıra geldi final grubuna!

OĞUZ ÖZTÜRK

Yıldız Erkekler Futbol 1. Küme’de dün oynan 3 maçın ardından final grubuna yükselen 6 takım belli oldu. Atıcılar 1 Nolu Saha’da oynanan günün ilk maçında Nilüfer Karamehmet Ortaokulu, Yıldırım Setbaşı Ortaokulu’nu Ekrem Kartal’ın iki golüyle 2-0 mağlup ederek final grubuna yükseldi. Bursaspor altyapı oyuncularından oluşan Osmangazi Rahmiye Malcıoğlu ise baştan sona üstün oynadığı maçta Nilüfer Vahide Aktuğ Ortadkulu’nu 6-0 mağlup etti.

HEYECAN FIRTINASI

Tuğra (2), Hasan Sabri (2), Can ve Eren’in golleriyle farka giden yeşil beyazlılar lider olarak olarak adını final grubuna yazdırdı. Vahide Aktuğ’da grup ikincisi olarak final grubunda mücadele etme hakkı elde etti. Günün son karşılaşmasında ise Orhangazi Atatürk Ortaokulu, Yıldırım Emek Ortaokulu ile 3-3 berabere kaldı. Orhangazi’nin golleri Akanay (2) ve Talha’dan gelirken, Emek’in gollerini Halil, Baran ve Abdullah kaydetti. Bu sonuca göre Yıldırım Emek birinci, Orhangazi Atatürk’te ikinci olarak final bileti aldı. Yeşil ve Beyaz olmak üzere 3’erli 3 okulun iki grupta yapacağı mücadelenin ardından ilk ikiler çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak.

A GRUBU
1. Gazipaşa Ortaokulu
2. Karamehmet Ortaokulu

B GRUBU
1. Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu
2. Vahide Aktuğ Ortaokulu

C GRUBU
1. Yıldırım Emek Ortaokulu
2. Orhangazi Atatürk Ortaokulu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X