Sıra geldi finale 3-0

Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde normal sezonu grup lideri olarak tamamlayan Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor, play-off yarıfinalinde oynadığı 3 maçı da kazanarak adını final grubuna yazdırdı.

Sıra geldi finale 3-0

Elazığ’da gerçekleştirilen yarıfinal grubunda Bitlis TÜRŞAD ve Sorgun Belediyespor’u set vermeden geçen Bursa ekibi, PEYAS engelini de 3-0’la geçti ve 3’te 3 yaparak namağlup final grubuna yükseldi. Yakup Kılıç Spor Salonu’ndaki son maçında PEYAS karşısında 25-19, 25-13 ve 25-15’lik setlerle galibiyete uzanan Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor, grubu lider olarak bitirdi.

4 grupta yapılan yarıfinallerde ilk 2’ye giren 8 takım adını final grubuna yazdırırken, Bursa ekibiyle birlikte Sorgun Belediyespor 18-20 Mart tarihleri arasında Adıyaman’da gerçekleştirilecek finale yükselen diğer ekip oldu. Finalde oluşturulacak 2 grupta ilk 2’ye giren ekipler adını 1. Lig’e yazdıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X