Sıra geldi play-off’a

Süper Amatör Lig’den BAL’a yükselecek takımları belirleyecek maçların fikstürü belli oldu.

Sıra geldi play-off’a

Büyük mücadelelere sahne olan Süper Amatör Lig’de 2 grupta oynanan normal sezonun sona ermesinin ardından 6 takımın Bölgesel Amatör Lig mücadelesi vereceği play-off’ta fikstür çekildi.

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyunu’nun Altıparmak’ta bulunan genel merkezinde yapılan kura çekimine adını play-off’a yazdırmayı başaran Demirtaşspor, Elmasbahçespor, Yıldırım Belediyespor, Yenişehir Belediyespor, Gülbahçespor ve Keles Gençlikspor’un yöneticileri katıldı.

1 NİSAN’DA BAŞLIYOR

BASKF Başkanı Osman Kılıç, Genel Sekreter Kenan Uyarlık, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen ve Bursalı ünlü teknik direktör İsmail Ertekin de hazır bulundu.  Osman Kılıç, tüm takımlara bugüne kadar verdikleri mücadelelerden dolayı teşekkür ederken, play-off için de başarı dileğinde bulundu.

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak Süper Amatör Küme play-off’un ilk haftasında Keles Gençlikspor-Demirtaşspor, Gülbahçespor-Elmasbahçespor ve Yıldırım Belediyespor-Yenişehir Belediyespor eşleşmeleri ortaya çıktı. 1 Nisan’da start alacak karşılaşmalar tarafsız sahalarda oynanacak.

 

PLAY-OFF FİKSTÜRÜ

 

1. HAFTA

Keles Gençlik-Demirtaşspor

Gülbahçespor-Elmasbahçe

Yıldırım Bld.-Yenişehir Bld.

2. HAFTA

Demirtaşspor-Gülbahçespor

Yenişehir Bld.-Keles Gençlik

Elmasbahçespor-Yıldırım Bld.

3. HAFTA

Demirtaşspor-Yenişehir Bld.

Gülbahçespor-Yıldırım Bld.

Keles Gençlik-Elmasbahçespor

 

4. HAFTA

Yıldırım Bld.-Demirtaşspor

Elmasbahçespor-Yenişehir Bld.

Gülbahçespor-Keles Gençlik

 

5. HAFTA

Demirtaşspor-Elmasbahçespor

Keles Gençlik-Yıldırım Bld.

Yenişehir Bld.-Gülbahçespor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X