Şırnak’ta eğitim atışı sırasında patlama! Şehit ve yaralılar var

Şırnak’ta havan topu atışı sırasında patlama meydana geldi. Eğitim amaçlı top atışı sırasında meydana gelen patlamada 1 asker şehit oldu, 4 asker ise yaralandı

Şırnak’ta eğitim atışı sırasında patlama! Şehit ve yaralılar var

Hakkari’de mühimmat patlaması soncu 7 askerin şehit olmasının ardından bir acı haber de Şırnak’tan geldi.

Uludere ilçesinde Şenoba beldesindeki Biliç Tepe Üs Bölgesi’nde havan topu atışı eğitimi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada, bir asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Helikopterle Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş’a şehit ateşi düştü

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesindeki üs bölgesinde, teröristlere yönelik havan atışı sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cemil Kaçmaz’ın (22) Kahramanmaraş’taki baba ocağına ateş düştü.

Uludere’deki üs bölgesinde meydana gelen ve 4 askerin yaralandığı patlamada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cemil Kaçmaz’ın acı haberi, öğleden sonra Onikişubat ilçesine bağlı Öztürk Mahallesi’nde yaşayan ailesine, askeri yetkiler tarafından ulaştırıldı.

Acı haberi alan şehidin babası Yaşar ve annesi Döne Kaçmaz gözyaşı döktü. 1’i kız, 3 kardeşin ortancası olan ve 1,5 yıl önce Türk Silahlı Kuvvetleri’nde göreve başladığı öğrenilen Şehit Cemil Kaçmaz’ın sosyal medya hesabından fotoğrafıyla birlikte paylaştığı, ‘Vatan için katlanılan ölüm kadar, tatlı ve şerefli bir ölüm var mıdır?’ notu görenleri duygulandırdı.

Şehidin cenazesinin yarın öğle vakti düzenlenecek törenle defnedileceği belirtildi.

sehit-002.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X