‘Şişli’yi bile idare edemiyorsunuz’

Başbakan Davutoğlu, “CHP 4 dakika ülke yönetiminde bulunsa birbirleriyle mücadele etmekten milletin yüzüne bakamaz. Daha siz Şişli’yi bile idare edemiyorsunuz” dedi.

‘Şişli’yi bile idare edemiyorsunuz’

Başbakan Davutoğlu, “Düşünün, Şişli’de yaşananlardan sonra 4 dakika bu ülke yönetiminde bulunsalar, birbirlerini tehdit ederler, birbirlerinin koltuklarına göz dikerler, birbirleriyle mücadele etmekten milletin yüzüne bakamazlar. Daha siz Şişli’yi bile idare edemiyorsunuz.” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenen AK Parti’nin Rize İl Kongresi’nde konuştu.

Başbakan Davutoğlu, AB’nin, İstanbul merkezli “paralel yapı” operasyonuna ilişkin pazar günü hemen açıklama yaptığını, ama başka bir konu olsa karar alma süreçlerinin haftalarca sürebileceğini belirterek, “Konuyu saptırarak, sanki basına dönük bir operasyon yapılıyormuş gibi bunu dünyaya şikayet edenler ve bu şikayet üzerinden Türkiye’yi dışarda mahkum etmek isteyenler bilsinler ki Türkiye her açıdan özgürlükler ülkesidir, demokratik özgürlüklerin korunduğu bir ülke olmaya devam edecektir.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X