Sistem Global’den Bursa’ya ofis

Ar-Ge ve teknoloji sektörüne danışmanlık, vergi ve denetim alanında hizmet veren Sistem Global Danışmanlık, Erdem Kaya Patent ortaklığında Bursa’ya ofis açtı.

Sistem Global’den Bursa’ya ofis

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Sheraton Hotel’de dün düzenlenen tanıtım toplantısında imzalar atıldı. Daha sonra ‘Fikirden Ticarileşmeye Katma Değerden Globalleşmeye Sistemli Bakış’ konulu bir panel gerçekleştirildi. Sistem Global Ortağı Avukat Cengiz Aydemir, burada yaptığı konuşmada, firmanın 1996’da Ankara’da başladığı yolculuğuna İzmir ve Manisa’yı eklediğini şimdi de yoluna Bursa ile devam ettiğini söyledi. İlerleyen süreçte 3 ilde daha ofis açmayı planladıklarını ifade eden Aydemir, alanında uzman bir ekiple katma değerli ve bütünleşik bir hizmet verdiklerini kaydetti. Aydemir, ”17 yıldır Bursa’da ve başka birçok ilde hizmet veren Erdem Kaya Patent ile birlikteliğimiz 2 yıl öncesine dayanıyor. Bugün burada işbirliğimizi daha uzun soluklu hale getirecek bir ortaklık içerisine girmiş bulunuyoruz” dedi.

AKIL TERİ DÖKME ZAMANI

Erdem Kaya Patent Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Kaya da, artık zamanın alın teri değil akıl teri dökme zamanı olduğunu dile getirdi. 40 kişilik bir ekip ile birçok köklü kuruma hizmet verdiklerini vurgulayan Kaya, ”Çözüm ortaklığıyla başlayan birlikteliğimiz, bu yıl Sistem Global Bursa’yı kurmamızla organik bir bağa dönüştü. Sistem Global Bursa’nın tecrübeli teknik ve mali ekibi şimdiden güzel işlere imza attı. Ancak bu daha başlangıç. Sistem Global’in tecrübesi ve hizmet portföyünü Erdem Kaya Patent’in fikri haklar alanındaki uzmanlığıyla harmanlayarak bölgemizdeki işletmelere yüksek katma değer sağlamakta son derece kararlıyız” diye konuştu. Sistem Global Danışmanlık CEO’su Hüseyin Karslıoğlu ise, geniş bir alanda 150 kişilik kadroyla hizmet verdiklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X