Sitenin istinat duvarı çöktü, 8 araç altında kaldı

Bursa’da dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle bir sitenin istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu duvarın dibinde park halindeki 8 araç zarar gördü.

Sitenin istinat duvarı çöktü, 8 araç altında kaldı

Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Dün gece yarısından itibaren kentte başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. 

Cuma gününe kadar devam etmesi beklenen kar yağışı nedeniyle merkez Yıldırım İlçesi Bağlaraltı Mahallesi A303 Sokak’ta bulunan Anakent Sitesi’nin 5 metre yükseklikteki taşla örülü istinat duvarı saat 06.00 sıralarında çöktü. Duvarın kenarında park eden 6 otomobil ve 2 minibüs zarar gördü. 

Bölgeye gelen polis ve UEDAŞ ekipleri önlem aldı. Site Yöneticisi Muhlis Batmaz, daha belediyeye muhtarlık kanalıyla bilgi verdiklerini belirterek, “istinat duvarının içinden su sızıyordu. Haber verince gelip baktılar. Çukurlara bir iki kürek harç atıp gittiler. Tekrar muhtara gittim. Gelen suların istinat duvarının altına gittiğini söyledim. Uyarılarımıza rağmen bir daha kimse ilgilenmedi ve ihmal yüzünden 8 aracımız hasar gördü” dedi. 

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X